• پاسخ به سوالات پزشکی شما
تیر
۱۳
۱۳۹۵

میوه و معجزه ی آن در درمان بیماری های مختلف

آلو:
میوه ی درختی است دارای ویتامین های A ، B1، B2 ، B3 ، C و نمک های معدنی کلسیم ، آهن و حاوی پروتئین، چربی و هیدرات کربن.
خواص درمانی:
کرم کش ، مسهل ، ملین ، مسکن حرارت ، دافع تشنگی ، ضد خارش بدن ، ضد سرگیجه ، خون ساز ، بازکننده ی شرایین ، ضد دیابت و رماتیسم.

انگور:
در انواع گوناگونی وجود داردو ارزش غذایی این میوه به نوع خاک و مواد موجود در خاک محل رشد بستگی دارد. دارای ویتامین های A ، B1 ، B2، B3، C و نمک های معدنی آهن ، منگنز ، منیزیم و حاوی گلوکز ، دکستروز – سوربیتول است.
خواص درمانی :
تصفیه کننده خون ، مدر ، ضد مسمومیت ، قلیایی کننده خون ، خون ساز ، بازکننده انسداد و مجاری طحال.
توجه:
انگور را در صورت امکان به تنهایی مصرف کنید. زیرا با اکثر میوه ها ناسازگار است ، همچنین بعد از انگور آب نخورید که باعث تنبلی معده می شود.

انجیر:
ارزش غذایی انجیر به نوع خاک و مواد موجود در خاک محل رشد بستگی دارد. دارای ویتامین های A ،B ، C و نمک های معدنی کلسیم ، فسفر ، آهن ، سدیم ، پتاسیم ، منیزیم ، منگنز، کلر، مس ، روی ، گوگرد است.
خواص درمانی:
خون ساز ، تقویت کننده ی قوای بدن ، ضد یبوست ، جلوگیری از ریزش مو و شکنندگی ناخن.
توجه:
مبتلایان به بیماری قند و کسانی که روده و معده ی نارسا دارند ، در خوردن انجیر افراط نکنند. صبح ناشتا حداکثر ۵ انجیر خیس شده بخورند ، اگر باعث ناراحتی شد می توانند آب آن را میل کنند که بسیار نافع است.

میوه

میوه

انار:
از مرکبات است ، گرچه خاصیت غذایی قابل توجهی ندارد ، لیکن خون را تصفیه میکند ، کبد را پاک سازی میکند ، در نتیجه هضم را آسان می سازد. تسکین دهنده ی سرفه و لطیف کننده ی پوست و شادی بخش و فرح آور است. اگر انار با دانه معده ی شما را ناراحت میکند ، آبش را بخورید و غفلت نکنیدکه پرده سفید داخلی در انار ، ویتامین C2 دارد و ضد انگل روده است.

به:
دارای ویتامین های A ، B و املاح آهکی ، پپتین و اسید مالیک ، قند و تانن.
خواص درمانی:
مقوی قلب و اعصاب ، ضد خون ریزی داخلی ، لعاب دانه به برای سرفه خوب است.
توجه:
چون به ، سنگین و دیر هضم است ، برای افرادی که معده ی ضعیف دارند مضر است.

گلابی:
دارای ویتامین های A ، B و املاح معدنی کلسیم ، آهن ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، منیزیم ، روی ، مس ، گوگرد و حاوی پروتئین ، چربی و تانن است.
خواص درمانی:
تقویت کننده ی بدن ، زیاد کننده ی بزاق دهان ، حل کننده ی اسید اوریک ، درمان کننده ی رماتیسم و نقرس و سوزش مجاری ادراری ، خون ساز .

لیموترش:
دارای انواع ویتامین های کشف شده و مواد موریات دوپتاس ، اسید سیتریک.
خواص درمانی:
درمان کننده ی سرماخوردگی ، گرفتگی بینی ، ضد عفونی کننده ، سوء هاضمه و ترشی معده را برطرف میکند ، قلیایی کننده ی خون ، قطع کننده ی خون ریزی بینی ، حلال رسوبات مجاری ادراری ، دفع عطش ، شفاف کننده و تقویت کننده ی موی سر ، ضد انگل ، جلوگیری از مسمومیت گاز زغال ، نابود کننده ی جوش صورت.

میوه

میوه

نارنگی :
دارای ویتامین های A ، B ، C و مواد چربی ، قند.
خواص درمانی:
تصفیه کننده ی خون ، مسکن اعصاب .

خرما:
دارای ویتامین های A ، B و املاح معدنی فسفر ، کلسیم ، آهن ، منیزیم .
خواص درمانی:
ضد کم خونی ، ضد سرطان ، تقویت کننده ی قوای بدن ، تقویت و تنظیم کننده ی اعصاب.
توجه:
خوردن خرما به همراه ماست مضر است و موجب اگزما می شود.

ادامه دارد . . .

منبع:
کتاب راز سلامتی و شادابی با میوه ها و گیاهان
مولف: یوسف بوستانی


لینک دوستان:

فروشگاه تنظیم کالا
فیس بوک
واچ لایو

[smbtoolbar]

      مطالب مرتبط

درباره نویسنده: مرضیه حاجی آقابزرگی

کارشناس بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

فرستادن دیدگاه

پلی کلینیک تخصصی سلام سلامتی

 

موضوعات

رپورتاژ آگهی

تاپ لینک 2

تاپ لینک 3

تاپ لینک 4

تاپ لینک 5

تاپ لینک 6

تاپ لینک 7

تاپ لینک 8

تاپ لینک 9

آمار سایت

  • 3,046
  • 5,377
  • 33,493
  • 169,180
  • 1,153,462

آرشیو ماهانه

. . . . تبلیغات . . . .

مارا دنبال کنید

اسکرول بار

ابزار هدایت به بالای صفحه

ابزار وبلاگ

ابزار وبمستر